Wij zijn Mariska en Roland Verhees. Ons avontuur begon nadat we door een aantal heftige gebeurtenissen in ons privéleven, besloten om het roer om te gooien.

Mariska wilde al van jongs af aan een koffiebar. Na haar studie was dit echter niet de “meest logische keuze”. Ik, Roland, kreeg een drukke baan met veel reizen en dan is een koffiebar al helemaal niet handig, zeker niet toen ook nog onze twee kinderen, Daan en Lieke, geboren werden.

Zoals gezegd zette 2020 onze wereld op zijn kop en besloten we MissCoffee in Valkenswaard over te nemen, in eerste instantie om invulling te geven aan de droom van Mariska.

Toeval bestaat niet….op dat moment moest ik voor mijn werk naar Zuid-Amerika, de bakermat van de meeste koffiebonen. En daar ben ik helemaal in de ban geraakt van de diversiteit en mogelijkheden van koffiebonen.

En daar staan we dan ook nu……een koffiebar met kwaliteitsproducten gecombineerd met een webshop voor onze eigen koffies van de allerhoogste kwaliteit die we zelf rechtstreeks uit Brazilië importeren.

Helemaal klaar om het jullie bij ons naar de zin te maken en uiteraard te laten gieten van de lekkerste koffievarianten.

Hopelijk tot snel.

Liefs,

Mariska en Roland